Zoete Zondes maakt uw trouwdag compleet

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Bij deze prachtige dag hoort een prachtige bruidstaart. Zoete Zondes levert op maat gemaakte bruidstaarten die voldoet aan al uw wensen.

Of de bruidstaart nu een echte eyecatcher is of een leuke bijzaak, bij Zoete Zondes staan jullie wensen centraal. U krijgt van ons een volledig op maat gemaakte bruidstaart, met een volledig design en smaak naar keuze. Wij leveren deze bruidstaart uiteraard op locatie op de gewenste dag en tijd.

” Geen bruidstaart zonder proeverij! “

De bruidstaarten van Zoete Zondes bestellen

  • Nogmaals super bedankt dat je onze bruidstaart hebt gemaakt. Hij was prachtig en heerlijk! Ik ben ook zeer tevreden over de communicatie die wij hadden van tevoren. Ik vond je heel vertrouwd, professioneel en flexibel en het proeven was al een feest op zich! Veel succes met alles!

  • WOW!! het 1e woord dat in mij opkomt zodra ik onze bruidstaart zie staan.. Wat een plaatje, zo mooi, zo perfect! Wij zijn zo ontzettend blij dat wij voor jou, voor Zoete Zondes hebben gekozen. Wat een feestje om naar te kijken, om te proeven, alles! Om nog maar over de smaak te zwijgen, wat een sensatie in je mond! Alles aan de taart was perfect & we hebben dan ook alleen maar fantastische opmerkingen over de taart gekregen.

    Vera, ontzettend bedankt voor jou perfecte bijdrage aan onze perfecte dag!