Algemene voorwaarden Zoete Zondes

 

Bruidstaart bestellen

Zoete Zondes ontvangt uw aanvraag bij voorkeur zo ver mogelijk van te voren via het contactformulier op de website of via info@zoetezondes.nl. Wanneer u dit formulier zo uitgebreid mogelijk invult kunnen wij u een zo compleet mogelijke offerte sturen. (Indien u een taart op korte termijn nodig heeft kunt u het beste telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 06-23160877. Wij zullen dan de mogelijkheden bekijken.) Wanneer u na ontvangst van de offerte een intakegesprek of proeverij wenst, kunnen we hiervoor een afspraak maken. Aan een intakegesprek zijn geen kosten verbonden, de kosten van een proeverij bedragen 20,- voor 2 personen. Na het intakegesprek en/of proeverij ontvangt u van ons een uitgebreide offerte, eventueel met een schets van het ontwerp (dit is niet altijd noodzakelijk). Deze offerte blijft 2 weken geldig, gedurende deze weken blijft de gewenste leverdatum voor u gereserveerd. Na akkoord van de offerte ontvangt u van Zoete Zondes een factuur ter bevestiging van uw bestelling. Op deze factuur vind u het totaalbedrag van de bestelling en het bedrag wat dient te worden aanbetaald (dit de helft van het totaalbedrag). De aanbetaling dient uiterlijk 1 week na factuurdatum te zijn bijgeschreven op rekening NL66RABO0306442043 tnv Zoete Zondes te Spijkenisse onder vermelding van het factuurnummer. De gewenste leverdatum blijft vanaf de factuurdatum nog een week voor u gereserveerd. Na ontvangst van de aanbetaling wordt deze reservering definitief. Wanneer de betaling niet binnen 1 week is voldaan, behoudt Zoete Zondes het recht om andere bestellingen aan te nemen. Het restant van de factuur dient uiterlijk 2 weken voor leverdatum te zijn voldaan. Wanneer de leverdatum binnen 1 maand van de factuurdatum valt, dient de gehele factuur ineens te worden voldaan. Het aantal personen van de bestelling kan tot de uiterste betaaltermijn naar beneden worden aangepast met een marge van maximaal 5%. Het aantal personen van de bestelling kan tot de uiterste betaaltermijn, wanneer mogelijk in de planning, in overleg onbeperkt naar boven worden aangepast.

 

Al onze taarten zijn handwerk en daardoor is iedere taart uniek. Wij maken dan ook nooit tweemaal exact hetzelfde ontwerp. Een taart wordt ook niet exact nagemaakt van een foto van een andere taartdecorateur. Een foto kan uiteraard wel als richtlijn/inspiratie/verduidelijking dienen zodat wij het idee kunnen benaderen.

U dient zelf rekening te houden met eventuele allergieën, Zoete Zondes is niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties. Bruidstaarten kunnen worden bezorgd. Bij bezorging op een huwelijkslocatie dient u de locatie er van op de hoogte te stellen dat u de bruidstaart door ons laat bezorgen. Wij nemen zelf ook tijdig contact op met de locatie om de mogelijkheden tot eventueel koelen van de taart en het tijdstip van bezorgen te bespreken. Zoete Zondes is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de geleverde producten nadat deze zijn opgehaald of afgeleverd op de gewenste locatie.

Taart bestellen

Zoete Zondes ontvangt uw bestelling bij voorkeur zo ver mogelijk van te voren via het contactformulier op de website of via info@zoetezondes.nl. Wanneer u dit formulier zo compleet mogelijk invult kunnen wij u een zo compleet mogelijke prijsopgaaf sturen. (Indien u een taart op korte termijn nodig heeft kunt u het beste telefonisch contact opnemen. tel. 06-23160877. Wij zullen dan de mogelijkheden bekijken.) Na akkoord van de prijs ontvangt u van Zoete Zondes een factuur ter bevestiging van uw bestelling. Op deze factuur vind u het totaalbedrag van de bestelling en het bedrag wat dient te worden aanbetaald (dit is 25%) De aanbetaling dient uiterlijk 1 week na factuurdatum te zijn bijgeschreven op rekening NL66RABO0306442043 tnv Zoete Zondes te Spijkenisse onder vermelding van het factuurnummer. De gewenste leverdatum blijft een week voor u gereserveerd, na ontvangst van de aanbetaling wordt deze reservering definitief. Het restant van de factuur dient uiterlijk 2 weken voor leverdatum te zijn voldaan. Wanneer de leverdatum binnen 1 maand van de factuurdatum valt, dient de gehele factuur ineens te worden voldaan. Het aantal personen van de bestelling kan tot de uiterste betaaltermijn naar beneden worden aangepast met een marge van maximaal 10%. Het aantal personen van de bestelling kan tot de uiterste betaaltermijn, wanneer mogelijk in de planning, in overleg onbeperkt naar boven worden aangepast.

Onze taarten zijn handwerk en daardoor is iedere taart uniek. Wij maken dan ook nooit tweemaal exact hetzelfde ontwerp. Een taart wordt niet exact nagemaakt van een foto van een andere taartdecorateur. Een foto kan wel als richtlijn/inspiratie dienen zodat wij het idee kunnen benaderen.

U dient zelf rekening te houden met eventuele allergieën, Zoete Zondes is niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties. Taarten dienen tenzij anders overeengekomen afgehaald te worden. De afhaaldatum en tijd staan vermeld op de factuur/bevestiging. Wanneer de tijd voor u niet schikt kunt u hierover contact opnemen om in overleg een ander tijdstip te bepalen. Annuleren Annuleren van een bestelling kan tot uiterlijk 2 weken voor leverdatum met uitzondering van Bruidstaarten en bestellingen v.a. 50 personen. Deze kunnen tot uiterlijk 1 maand voor leverdatum worden geannuleerd. Bij annulering van uw bestelling binnen deze termijn zal uw aanbetaling als compensatie dienen. Dit in verband met reeds gemaakte kosten en het gereserveerd houden van de gewenste leverdatum.  Verzetten van de leverdatum van een bestelling kan, wanneer de gewenste datum nog beschikbaar is, tot uiterlijk 2 weken voor de originele leverdatum. Met uitzondering van bruidstaarten en bestellingen v.a. 50 personen, de leverdatum hiervan kan, wanneer de gewenste datum nog beschikbaar is, tot uiterlijk 1 maand voor de originele leverdatum worden verzet. Bij verzetten van uw bestelling binnen deze termijn zal dit gelden als annulering en zal uw aanbetaling als compensatie dienen. Dit in verband met reeds gemaakte kosten en het gereserveerd houden van de gewenste leverdatum.  Al onze taarten worden met de grootste zorg bereid en gedecoreerd. Mocht u echter toch niet tevreden zijn, bewaart u dan een gedeelte van het geleverde product en meldt uw klacht binnen 24 uur na levering aan Zoete Zondes zodat wij uw klacht kunnen beoordelen en aan een passende oplossing kunnen werken. Klachten die later dan 48 uur na ophalen/bezorgen worden ingediend kunnen niet meer in behandeling worden genomen. Zoete Zondes is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de geleverde producten nadat deze zijn opgehaald of afgeleverd op de gewenste locatie.

Onvoorziene omstandigheden

Zoete Zondes is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaar wegende privé omstandigheden een bestelling te annuleren. Zoete Zondes zal in een dergelijk geval haar uiterste best doen om een vervangende bakster te vinden om de opdracht over te nemen. *Wanneer u een bestelling plaatst gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.*

 

Workshops en kinderfeestjes op locatie

Voor workshops en kinderfeestjes (v.a. 6 personen) bij u thuis of op locatie kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website www.zoetezondes.nl of via info@zoetezondes.nl U ontvangt hierna van ons een offerte. Na akkoord van de offerte ontvangt u van ons een factuur ter bevestiging. De betaling dient binnen 1 week na factuurdatum te zijn bijgeschreven op rekening NL66RABO0306442043 tnv Zoete Zondes te Spijkenisse onder vermelding van het factuurnummer. Zodra uw betaling is ontvangen ontvangt u hiervan bericht en wordt de gewenste datum definitief voor u geboekt. Wanneer de betaling niet binnen 1 week is ontvangen vervalt uw reservering. Annuleren Bij annulering tot 6 weken voor aanvang ontvangt u het gehele workshopbedrag retour. (minus € 5,- administratiekosten). Bij annulering tussen 5 en 4  weken voor aanvang wordt 70% terugbetaald. Bij annulering tussen 3 en 2 weken voor aanvang wordt 50% terugbetaald. Bij annulering vanaf 2 weken voor aanvang vervalt het recht op teruggave van het betaalde bedrag. De workshopprijzen zijn, tenzij anders is aangegeven, inclusief alle ingrediënten en gebruik van materialen tijdens de workshop. U krijgt uw taart, cupcakes en/of decoraties na afloop mee in een taartdoos.

Privé workshop

Het is mogelijk een privé workshop te boeken bij Zoete Zondes. Deze workshop zal bij u thuis of een door uzelf geregelde locatie gegeven worden. De prijs van een privé workshop wordt bepaald aan de hand van aard en duur van de workshop. De datum en tijd worden in overleg bepaald.

Onvoorziene omstandigheden

Zoete Zondes is een eenmanszaak. Bij onverhoopt ziekte, letsel of andere dwingende omstandigheden kan een workshop of kinderfeestje door Zoete Zondes worden geannuleerd. In dit geval wordt een nieuwe datum voorgesteld Foodprints Zoete Zondes is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. U dient hiervoor zelf zorg te dragen. Omdat er geprint wordt met eetbare inkt, kunnen de kleuren van een eetbare print enigszins afwijken van het originele bestand. De prints worden verzonden met PostNL. De prints die vóór 17:00 uur op de post zijn gegaan worden over het algemeen de volgende werkdag bezorgd, het tijdstip van bezorgen is afhankelijk van uw lokale postbezorger. PostNL geeft echter geen garantie op deze levertijd. Zoete Zondes print, verpakt en verzend de prints met de grootst mogelijke zorg. Desondanks kan het gebeuren dat de print u niet, of niet in goede staat bereikt. Wij verzoeken u in dit geval binnen 48 uur contact op te nemen met Zoete Zondes zodat wij het probleem kunnen beoordelen.